IV. Globális klímasztrájk – Szekszárd

Alig néhány évünk maradt cselekedni, mielőtt az ökológiai- és éghajlati katasztrófa hatásai visszafordíthatatlanok lesznek. Minden idők legnagyobb krízishelyzetével állunk szemben, de a cselekvés idáig elmaradt. November 29-én otthagyjuk az iskolapadot és az utcára vonulunk, hogy felébresszük a társadalmat és a döntéshozókat. A tétlenség ideje lejárt, a jövőbeli életkörülményeink, az emberiség léte a tét. Eddig soha nem látott mértékű változtatásokra van szükségünk. Csatlakozz a világszerte több millió sztrájkoló fiatalhoz, akik küzdenek a változásért!

Követeléseink: https://act.greenpeace.org/page/46215/petition/1

Diákok és tanárok, fiatalok és idősek, csatlakozzatok, és hallassuk a hangunkat, mint annyian mások világszerte!

Program: 12:00-kor elindulunk a Múzeum elől a Garay térre, ahol meghallgatjuk a felszólalásokat és éneklünk.

Hozzatok magatokkal kreatív, klímavédelmi témájú, pártpolitikai utalásoktól mentes transzparenseket vagy zászlókat!

Az esemény erőszakmentes, békés, pártpolitika-mentes és gyermekbarát – hiszen a legfiatalabbakért és legártatlanabbakért kell most leginkább kiállnunk, ők fogják legjobban megszenvedni a mai rövidlátó döntéseket.

A Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv 2:48 § alapján a rendezvény látogatói hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készüljön és hogy azokat a szervezet saját kommunikációs felületein közzétegye. Az eseményért felelős személy: Márton Szabó